Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
30 januari 2017

OPROEP: Wil jij gratis eten en een date voor Valentijn?

Het is bijna zover: Valentijn. De tijd van liefde, de tijd van elkaar ontmoeten, van elkaar beter leren kennen. De tijd van samenkomen. Bij BEAM vinden we dit heel erg belangrijk, dus woensdagavond 15 februari (een dag na Valentijn ja ja) maken we Redactie TV vanuit een restaurant. En het mooie is: we geven lege tafeltjes weg. Eten, drinken, sfeer, bediening, Voor alles wordt gezorgd. Het ‘enige’ wat jij nog hoeft te doen: de liefde vinden!

Lees meer

Volg ons