Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
17 januari 2017

5 dingen waar je spijt van hebt op je sterfbed

Hele leven lang de tijd gehad om erachter te komen wat je wilt en plots is het voorbij. Kan je alleen nog maar terugkijken. Van deze 5 dingen hebben de meeste mensen spijt op hun sterfbed. Gelukkig hebben jij en ik nog alle tijd om niet dezelfde 'fouten' te maken! :)

1. Keuzes: "Had ik maar de moed gehad om mijn eigen leven te leiden. Niet dat wat anderen van mij verwachtten."

2. Werk: "Ik wilde dat ik minder hard gewerkt had."

3. Gevoelens: "Ik wilde dat ik de moed had om mijn gevoelens uit te drukken."

4. Vriendschap: "Ik wilde dat ik contact had gehouden met goede vrienden."

5. Geluk: "Ik wilde dat ik meer voor het geluk had gekozen."

Lees meer

Volg ons