Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
11 januari 2017

1 op de 11 christenen wordt vervolgd

Dit is de nieuwe ranglijst van vervolgde christenen. Van de 2,48 miljard christenen wereldwijd, worden er minimaal 215 miljoen vervolgd. Dat is de conclusie van de Ranglijst Christenvervolging die Open Doors vandaag publiceert. De vervolging neemt het meest toe in Zuidoost-Azië. Noord-Korea voert de ranglijst voor de zestiende keer aan.

Klik om de afbeelding groter te maken!

In deze week van #ballen tonen, kunnen we veel leren van onze mede-christenen die ballen tonen en Jezus trouw blijven. Zelfs tot in de dood.  

Lees meer

Volg ons