Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
13 december 2016

Jullie ouders op WhatsApp (deel #17)

Je ouders op WhatsApp. Superhandig natuurlijk (voor als je wil zeggen dat je thuis eet). Toch lijken ze soms een totaal andere taal te spreken. Hieronder vind je alweer deel 17 van de inzendingen, want we krijgen geen genoeg van onze niet snappende oudertjes op WhatsApp!

Fittie for life

Mislukte prank

Hmm, zou het eten klaar zijn?

Nooooo, dad, noooooo

Als je moeder woordgrappig probeert te zijn...

#generatiekloofje

Kijk hier alle vorige delen van WhatsApp-ouders terug! Heb jij nog grappige gesprekken met je ouders? Stuur je screenshot naar ons via Facebook of WhatsApp (wel eerst lid worden door 'BEAM aan' naar 06-83673700 te whatsappen)

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden