Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
28 december 2016

Hondje eet hele kalkoen en kan niet meer bewegen

Familie Barrett stond nogal voor een verrassing toen ze op kerstavond de kalkoen op tafel wilden zetten. De kalkoen was namelijk verdwenen.

Hondje Bubba zag de sappige kalkoen liggen, bedacht zich geen moment en slokte het hele ding naar binnen. Grappig feitje, Bubba is ongeveer net zo groot als de verorberde kalkoen. Resultaat: een volle Bubba, niet meer in staat om te bewegen, plat op het tapijt en dat levert hilarische foto’s op. Stoute hond!

Lees meer

Volg ons