14 december 2016

De eerste EOJD artiest van 2017 is... Rend Collective!

The word is out. Rend Collective staat op de EO-Jongerendag 2017! Dat wordt ongetwijfeld een grandioos festijn. Deze Ierse heren en dame brengen worship dichterbij dan ooit. We maakten al kennis met ze op de EO-Jongerendag in 2014, alle voetjes gingen toen van de vloer.

Ondanks de verhuizing naar de VS hebben de Ieren hun roots en de knusheid van een dorp niet losgelaten, dat blijkt wel uit de twee unieke campfire albums die de band uitbracht. “Een album opnemen bij het kampvuur is een soort detox voor ons. Een detox van de studio’s en megaconcerten. Het is lekker Iers en we gaan terug naar de eenvoud. Naar het hart van aanbidding. Het gaat om de liefde voor en van Jezus." Aldus Gareth van Rend Collective. Niet voor niets heet hun nieuwste campfire album ‘Simplicity’. "Te veel roem kan onze missie in de weg kan staan.” Rend Collective wil in hun muziek een eerlijke en natuurlijke verbinding hebben met God. Ze willen een omgeving creëren waarin mensen God echt kunnen ontmoeten. Dat gaat helemaal goedkomen op 10 juni! 

Lees hier het interview met Rend Collective dat verscheen in het BEAM Magazine. 

Lees meer

Volg ons