27 december 2016

De allerbeste WhatsApp-ouders van 2016!

Met liefde en keihard lachen hebben we jullie screenshots het afgelopen jaar ontvangen. Ouders spreken duidelijk een andere digi-taal. Hier nog een klein overzichtje van de allergrappigste van 2016. Tot volgend jaar en blijf ze insturen!

Mams heeft aan de instellingen gezeten...

Papa maakt grappige grapjes

Ai, touché!

Zo hadden we het nog nooit bekeken...

Mama is blij met je vallen

Hallo pap, ik ben yoghurt

Zo kan het ook. Ik rolstoel op de grond van het lachen.

GAY!

Toilet it go!

Want ik heb WhatsApp en Ouders, Whatsapp en ouders.

Kapot hard gelachen hierom

FIJNE DAGEN

Kijk hier alle vorige delen van WhatsApp-ouders terug! Heb jij nog grappige gesprekken met je ouders? Stuur je screenshot naar ons via Facebook of WhatsApp (wel eerst lid worden door 'BEAM aan' naar 06-83673700 te whatsappen)

Lees meer

Volg ons