Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
8 december 2016

9 dingen die kneiterleuk zijn aan uitgaan!

Kotsende mensen, te harde muziek, te warm, te druk, te veel mensen. Er zijn genoeg negatieve dingen over stappen te zeggen, maar gelukkig ook genoeg positieve. Wij hebben er een paar op een rijtje gezet!

01. Djensennnnn

02. Dronken mensen die gekke dingen doen

03. Gaan slapen als je ouders wakker worden

04. Kekke kleding aan

05. Lekker meezingen

06. Heerlijk volwassen doen

07. Indruk maken op de girlies

08. Indruk maken op de boys

09. Lol hebben

Lees meer

Volg ons