28 november 2016

Weekthema: What Would Jesus Do?

What Would Jesus Do? Iedereen kent de ooit immens populaire armbandjes. Of je ze nu zelf gedragen hebt of niet. Zelf droeg ik ‘m af en toe, want ik vond het bandje niet zo mooi. De gedachte er achter wel. Wat is beter dan steeds de reminder te krijgen met de vraag wat Jezus in deze situatie zou doen? Vaak zou ik zijn wijsheid goed kunnen gebruiken. Moet ik nu wel of niet boos worden op die ene vriendin? Er wel of niet iets van zeggen als een vriend een (in mijn ogen) domme keuze maakt?

What Would Jesus Do? Deze vraag staat tot en met zondag centraal op BEAM. Vanmiddag lees je een stuk over of Jezus wel of niet zou afkijken en verder in de week komen er artikelen online over hoe jij dicht(er) bij Jezus kunt leven, hoe het is om de enige christen in je klas te zijn en hoe je Jezus’ liefde kunt laten zien op het schoolplein, in de bus, op je werk, in de kerk, waar dan ook!

Fijne week en veel leesplezier!

Volg ons