Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
21 november 2016

Weekthema: Tijdreizen

Weekthema: Tijdreizen

Fouten maakt iedereen, daar kan je niet aan ontkomen. Maar zijn er ook situaties waarbij je liever even terug in de tijd gaat? En zou je dan veel veranderen? Of wil je de huidige tijd liever doorspoelen? Al deze verhalen komen aankomende week aan bod op onze site. We staan stil bij het verleden en kijken naar de toekomst. Welk plan heeft God voor jou en voor ons? We hopen dat je daar na deze week iets meer inzicht hebt gekregen. Voor nu: een hele fijne week!

Kusjes, BEAM

Zou jij iets willen veranderen aan je verleden? Zo ja, wat? Stuur je reactie naar [email protected]

Volg ons