Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
Redactie TV #24: CHARLOTTE IS TERUG & MET RAPPER JAY-WAY
4 november 2016 Reageer

Rappen met Jay-Way in Redactie TV!

WAT?! Redactie TV van afgelopen woensdag gemist? Kijk hem hier als de bliksem terug! Met Joram en Charlotte, het Wie-O-Wiel en confettie voor Jay-Way! Waarom? Je checkt het hier. O ja, en let niet op Charlotte d'r wang...

Lukt het jou niet om zaterdag bij het BEAM Festival te zijn? Jammer de bammer! Maar wel boffen dat jij thuis thuis op de bank een speciale uitzending van Redactie TV kunt zien, live vanuit de Melkweg in Amsterdam! Zaterdag 5 november, 19.00 uur bij BEAM.

Reacties

Wanneer je cookies in de categorie Overig accepteert vind je hier NPO Selected.

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden