Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
21 november 2016

Polen heeft een nieuwe koning: Jezus Christus.

Ja, echt waar. En niet iemand die ‘toevallig’ dezelfde naam heeft, maar onze Jezus Christus. Hij is zaterdag officieel tot koning van Polen gekroond. Tienduizenden mensen uit verschillende landen waren samengekomen om de kroning bij te wonen (zie video). Jezus heerst over Polen, een prachtig statement! Nu de rest van de wereld nog. Al hoef je Christus natuurlijk geen koning te maken om hem op de troon te plaatsen. :)

Fotobron: All True News

Lees meer

Volg ons