1 november 2016

Overload aan inspiratie op BEAM Festival

Kijk jij wel eens om je heen en vraag je je af: Waar zijn alle inspirerende mensen gebleven? Maak je niet druk, die zijn zich aan het voorbereiden voor BEAM Festival! In de Cinema van de Melkweg worden zaterdag Inspirational Talks gehouden. We stellen de inspirators even aan je voor!

Irith Vrijmoeth (19)
"Ik heb het EH-Traject gevolgd. Mijn focus lag tijdens het traject op twee dingen: 1. Een goede studiekeuze maken. 2. Rust vinden. Dankzij de EH sta ik nu anders in het leven. De dromen die ik voor die tijd had, zijn niet weg, maar ik ben wel meer gaan leven in het hier en nu. God wil me ook vandaag gebruiken." 

Irith studeert nu Godsdienst Pastoraal Werk aan de CHE in Ede.

Ruben van de Belt (25)
"Ik heb een aantal jaar geleden het EH-Basisjaar gedaan. Nu studeer ik aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik volg twee masters en mag ook zelf college geven! Je roeping komt niet op een briefje uit de hemel vallen, het heeft alles te maken met je talenten. Zorg dat je die vindt en ontwikkel jezelf daarin." 

Dit jaar is Ruben uitgeroepen tot StudenTalent van het jaar aan de VU.

Marloes de Lange (21)
"Er zijn bepaalde dingen in de wereld die me ontzettend frustreren. Deze frustratie resulteert in een zoektocht, ook in mijn geloof. Over mijn frustratie én ambitie in de wereld van vandaag wil ik vertellen."

Op dit moment woont Marloes in Ede en studeert ze Verpleegkunde aan de CHE.

 

De inspirational talks worden tussen 16.00 - 16.30 en 18.00 - 18.30 uur gehouden in de Cinema. 

Volg ons