Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
28 november 2016

Jullie ouders op WhatsApp (deel #15)

Je ouders op WhatsApp. Superhandig natuurlijk (voor als je wil zeggen dat je thuis eet). Toch lijken ze soms een totaal andere taal te spreken. Hieronder vind je alweer deel 15 van de inzendingen, want we krijgen geen genoeg van onze enge oudertjes op WhatsApp!

Ga maar lekker buiten slapen, gr. Mama.

Elk madeel heeft zijn voordeel

Vrouwennnnn

Leuk?! Fantastisch!

'Je heb' is inderdaad wel goed Nederlands

Wat kijk je? "Caviadrama"

Muhahaha.

Kijk hier alle vorige delen van WhatsApp-ouders terug! Heb jij nog grappige gesprekken met je ouders? Stuur je screenshot naar ons via Facebook of WhatsApp (wel eerst lid worden door 'BEAM aan' naar 06-83673700 te whatsappen)

Lees meer

Volg ons