10 november 2016

Hoe ga ik om met mijn ex?

Allereerst is het handig om je af te vragen: welke rol speelt mijn ex in mijn leven? Is ze nog steeds een vriendin? Wil ik haar terug? Hoef ik haar niet meer te zien? Als je dat weet, kun je vervolgens kijken hoe je met je ex om wil gaan.

Ik ga niet of nauwelijks met mijn ex om

Nou, prima toch? Dan hoef je je verder ook niet druk te maken. Zoek in ieder geval niet bewust contact met je ex. Als je haar/hem tegenkomt, kan je nog wel groeten, maar interesseer je niet te veel in je ex. Het is niet voor niets uitgegaan. Tijd om vooruit te kijken!

Ik zie mijn ex nog heel vaak

Zit je ex nog in de vriendengroep? Dan is het handig om daar samen duidelijke afspraken over te maken. Het is niet leuk om te blijven ruziën, bovendien trek je daar je vrienden in mee. Daar wordt niemand gelukkiger van. Vrienden zijn met je ex is sowieso lastig. Je hebt zoveel samen meegemaakt en plots ben je ‘vrienden’. Knap als je dat allebei kan!

Ik wil mijn ex terug

Nou, zeg het haar (of hem). Dan weet je waar je toe aan bent. Good luck!

Lees meer

Volg ons