22 november 2016

Geef je op voor de leukste EOJD brainstorm van het jaar!

Op 10 juni 2017 vindt in GelreDome de 43e EO-Jongerendag plaats. Een fantastische dag waar we als BEAM met veel plezier aan werken. Maar wij doen dit niet alleen vóór jou maar ook graag mét jou!

Ben jij tussen de 15 en 22 jaar en heb jij altijd al mee willen denken over het programma of loop je helemaal over van de creatieve, inhoudelijke, gekke en grensverleggende ideeën? Dan is dit je kans! Op woensdag 30 november organiseren we van 17.00 tot ongeveer 21.00 uur op de BEAM-redactie in Hilversum een brainstormsessie. Natuurlijk zorgen wij voor eten en drinken! En omdat woensdagavond ook BEAM Redactie TV is, schuiven we daar als brainstormgroep ook nog even aan.

Het EO gebouw ligt naast station Hilversum Sportpark, dus makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

We kunnen maar ongeveer 10 mensen uitnodigen, dus wees er snel bij. Als je mee wilt doen, stuur dan uiterlijk maandag 28 november een mail naar beamevents@eo.nl met daarin je naam, leeftijd en telefoonnummer en een goede reden waarom juist jij bij deze brainstorm aanwezig moet zijn. Laat het ons ook even weten als je echt geen pizza lust of andere dieet-wensen hebt. Uiterlijk dinsdag 29 november hoor je van ons of je erbij kunt zijn!

Lees meer

Volg ons