4 november 2016

De beste outfit tips voor morgen @ BEAM Festival!

Je gaat naar een festival voor de muziek. En naar BEAM Festival ga je voor de muziek, sprekers, films én workshops. Denken we. Maar eigenlijk is de reden van een festivalbezoek: mensen kijken. En mensen naar jou laten kijken. Zien en gezien worden. Op een festival draait het dan ook maar om 2 dingen: hoe zie ik eruit en wat draag ik. En geef toe, daarvoor komen wij natuurlijk allemaal naar BEAM Festival. Daarom helpen wij jou om in de meest epische outfit naar BEAM Festival te komen en zo de show te stelen!

Klein maar fijn
Ben je niet zo groot van postuur? Dan is deze outfit geschikt voor jou! Het fijne aan deze outfit is dat je weinig attributen nodig hebt om je outfit compleet te maken. Begin met een Middeleeuws doek die je om jezelf heen wikkelt, daaronder draag je zogeheten “Jezussandalen”. Als accessoire draag je een stevige zak met wat stenen erin en een slinger. Simpel, maar toch heel leuk! 

Onzichtbaar
Deze outfit is het meest geschikt voor mensen die liever niet te veel opvallen. Het kost wel veel voorbereiding. Allereerst trek je een volledig grijze (liefst lichtgrijze) outfit aan. Dit mag een broek met bijvoorbeeld een shirt zijn, als het maar lichtgrijs is. Hierover wikkel je een lichtgrijze doek. De delen van je lichaam die nog zichtbaar zijn schmink je in precies dezelfde kleur. Je bent nu dus helemaal lichtgrijs. Maak je outfit af door wat zoutkorrels over jezelf heen te strooien. Let op: met deze outfit hoor je de hele avond stil te blijven staan.

Opvallen
Als je morgen graag wil opvallen moet je voor deze outfit gaan. Het is heel simpel: trek de mooiste mantel aan die je kunt vinden. De bedoeling is dat de mantel zoveel mogelijk kleuren heeft, het moet echt een pronkstuk zijn. Wat je hier verder onderaan trekt, maakt niet heel veel uit. Wat wel belangrijk is, is dat je oppast voor mensen die jaloers zijn op je mantel. 

Mand
Deze outfit is alleen geschikt voor vrouwen. De outfit zelf is eigenlijk heel simpel. Wikkel jezelf in met doeken en draag sandalen. Je kunt hierbij eventueel nog een hoofddoek dragen. Waar deze outfit eigenlijk om draait is je accessoire: een rieten mandje met baby (dit mag natuurlijk ook een neppe baby zijn). Wil je deze outfit echt rocken? Plak dan wat rietstengels aan de zijkant van het mandje.

We hopen dat er een outfit bij zit waar jij enthousiast van wordt. Zit er niets voor je tussen? Als je komt zoals je bent, ben je ook meer dan welkom!

Volg ons