23 november 2016

BEAM praat met Jezus

Wat als je in een reis naar het verleden Jezus tegenkomt? Wat wil je tegen Hem zeggen en met Hem delen? De BEAM Redactie geeft antwoord!

Francien: “Ik zou vragen of hij een bakkie met me wil doen. Ik houd van koffie en het geeft je de tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Waarover dan? Gewoon, over mijn dagelijkse beslommeringen. Wat voor slims heeft hij erover te zeggen?"

Bas: ”Ik houd van je.”

Danielle: “Ik zou aan Hem willen vragen of Hij mee naar de toekomst gaat. Ik ben benieuwd hoe Jezus in deze tijd zou handelen. Hoe zou de wereld er vandaag de dag uitzien met Jezus in real life?”

Wilke: “Ik zou hem allereerst bedanken voor wat hij heeft gedaan of nog gaat doen. Over het algemeen houd ik niet zo van knuffelen, maar Jezus een flinke knuffel geven lijkt me hemels.”

Roel: "Wat had U willen worden als U hier op aarde een beroep had moeten uitzoeken?"

Joram: Ik denk dat ik redelijk star struck zou zijn. Ik zou hem vragen om samen te gaan vissen. Omdat ik dat heel leuk vind en omdat Hij daar vrij goed mee is in de bijbel :-)
Ook zou ik met Hem naar een feestje willen gaan. Om onder het genot van water (wijn) over mijn leven en zijn plan voor mijn leven te praten.

Wat zou jij tegen Jezus willen zeggen of aan Hem willen vragen? Laat het weten in een reactie op FB!

Lees meer

Volg ons