Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
25 oktober 2016

Jullie ouders op WhatsApp (deel #10)

Je ouders op WhatsApp. Superhandig natuurlijk (voor als je wil zeggen dat je thuis eet). Toch lijken ze soms een totaal andere taal te spreken. Hieronder vind je alweer deel 10 van de inzendingen, want we krijgen geen genoeg van onze kippige oudertjes op WhatsApp!

Adele-hamel

Ze luisteren naar kritiek, die ouders

Zo moeder, zo dochter

Druk uitoefenen

Hippe sjit, mam

Papa heeft het over een kip...

Zeg nooit, maar dan ook nooit, dat je je verveelt

Heb jij nog grappige gesprekken met je ouders? Stuur je screenshot naar ons via Facebook of WhatsApp (wel eerst lid worden door 'BEAM aan' naar 06-83673700 te whatsappen)

Lees meer

Volg ons