Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
Teachers at Kansas City high school tell individual students how special they are “I wanted to let y
5 oktober 2016 Reageer

"Jij bent de reden dat ik met plezier les geef op deze school"

In Kansas City (VS) kregen de leraren deze week een bijzondere opdracht mee: Vertel een individuele student dat ze belangrijk zijn en gewaardeerd worden. Het is vandaag de dag van de leerkracht en deze bazen geven helemaal het goede voorbeeld!

Reacties

Wanneer je cookies in de categorie Overig accepteert vind je hier NPO Selected.

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden