Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
27 oktober 2016

GROTE QUIZ: Kan jij verstaan wat Charlotte zegt?

Kijk hier BEAM Redactie TV #24 terug! Jorams vakantie is eindelijk voorbij, maar waar is Charlotte? Helaas kon ze niet aanwezig zijn, dat arme mens krijgt heel wat voor haar kiezen, maar toch geeft ze deze aflevering regelmatig verstandig advies. Verder in deze aflevering keuzestress, het Wie-o-Wiel en een stagiaire die probeert Beyoncé te zingen terwijl Joram pingpongballen op haar afvuurt. Veel kijkplezier!

BONUS: Raad wat Charlotte zegt en laat dit weten in de reacties op Facebook! Wij weten het namelijk nog steeds niet. Gratis tip: luister vanaf minuut 1.13 voor de audio opname (en verderop in de uitzending nog minstens 6 keer).

Lees meer

Volg ons