Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
31 oktober 2016

Eline: "Het leven heeft zwarte bladzijdes, maar is de moeite waard"

Eline Hoogenboom is oprichtster van Huis van Belle. Zaterdag spreekt ze tijdens BEAM Festival (Woman Only!) over de witte en zwarte pagina’s in haar en jouw leven. Want niet alles gaat van een leien dakje en ook jij hebt wel eens te maken met tegenslag.

Hoe ga je ermee om dat God lijden in jouw leven toelaat en dat Hij nu al weet dat er witte én zwarte pagina's in jouw levensboek staan? Eline gaat in op Psalm 139 waar staat dat God altijd bij je is, op je hoogtepunten en in je dieptepunten.

Hoe zou ik aan uw aandacht kunnen ontsnappen, hoe aan uw blikken ontkomen? Klom ik op naar de hemel – U tref ik daar aan, lag ik neer in het dodenrijk – U bent daar (Psalm 139: 7-8)

Eline is eerlijk over haar eigen zwarte bladzijdes en deelt met jou hoe jij kan omgaan met zwarte bladzijdes en het leven tóch de moeite waard kunt vinden. 

Eline spreekt van 16.15 tot 17.00 uur in het Theater.

Foto: Huis van Belle

Lees meer

Volg ons