24 oktober 2016

BEDANKT VOOR JULLIE UURLOON!!!!1!

We wilden samen met jullie één bevrijdingsactie a 5000 euro bij elkaar sparen. Jullie hebben ons overdonderd: samen spaarden we 6440,30 EURO bij elkaar! Met jullie uurloon kunnen we kinderen op de Filipijnen bevrijden uit de webcamseksindustrie. THANKS!!!

BEAM stond vorige week helemaal in het teken van Drop je Uurloon. Samen met EO Metterdaad kwamen we op voor kinderen in de webcamseksindustrie op de Filipijnen. Een zieke handel die razendsnel groeit. In de beslotenheid van hun hutjes moeten tienduizenden kinderen voor de webcam de meest gruwelijke seksuele handelingen doen en worden ze verkracht, zodat klanten (voornamelijk in het westen) daarnaar kunnen kijken. Ouders die financieel aan de grond zitten, zien vaak geen andere uitweg.

Met jullie donaties kunnen deze kinderen worden bevrijd uit deze gruwelijke wereld. Eén bevrijdingsactie kost ongeveer €5000 en wordt uitgevoerd door International Justice Mission (IJM). Bij zo'n actie worden ongeveer 3-4 kinderen gered. Hun eigenaren of pooiers worden vervolgd en gevangen gezet en er wordt aan een goede toekomst gebouwd voor de kinderen.

Dus: BEDANKT VOOR JULLIE UURLOON!
(Droppen kan trouwens nog, tot woensdag 26 oktober).

Lees meer

Volg ons