28 oktober 2016

BEAM FESTIVAL: Hier kijken wij naar uit!

Wij zijn ontzettend aan het aftellen bij BEAM. Volgende week is er namelijk het BEAM Festival. Al onze uurtjes voorbereiden komen dan tot een hoogtepunt. Waar kijken we zélf naar uit?

Bas
“Een paar weken geleden had ik een lijstje op Spotify aanstaan en toen het nummer Happen Dappen door mijn speakers schalde, kon ik niet anders dan het lied op repeat zetten en door mijn kamer dansen. Achteraf blijken de teksten uit de mond van Jay-Way te stormen. En Jay-Way komt op het BEAM Festival. Fantastels! Ik ga denk ik mee-rappen op het podium.”

Charlotte
“Naar mijn allereerste, eigen DOCUMENTAIRE die op het BEAM Festival in premiere gaat… SEKS, GOD EN TROUWRINGEN! Over waarom we als jonge christenen zo veel druk zetten op het krijgen van een vriendje of vriendinnetje en waarom we relatief jong trouwen. Mega spannend, want ik geef ook mijn eigen verhaal bloot. Na de première is er uiteraard tijd voor een stevig potje discussie.”

Wilke

“Ik kijk er naar uit om Blanca live te zien optreden en mezelf helemaal uit te putten met mijn dance moves want overal waar zij begint te zingen breekt er een feestje uit. Daarnaast ben ik ontzettend benieuwd naar de vijf finalisten van BEAM Talent!”

Francien

“Ja, wat Charlotte zegt! Die docu heb ik stiekem al gezien (heel tof!), maar ik ben vooral erg benieuwd naar de reacties en het gesprek na afloop. En iets anders: Blanca vind ik ook te gek. Lijkt me heel leuk om haar concert ook mee te pikken!”

Arachne

“Een zaal vol BEAM’ers die helemaal uit hun dak gaan!”

Danielle

“Ik kijk heel erg uit naar Jay-Way, hij is echt goed. Maar River & Robots en Capital Kings zijn ook favo bij mij!”

Nu de grote vraag: waar kijk JIJ naar uit?

Lees meer

Volg ons