Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
5 september 2016

Vinny regelt een 10 voor al zijn studiegenoten

Het collegejaar is nog maar net begonnen en Vinny is nu al de held van de school. Hij regelde in één klap een 10 voor het eerste examen van al zijn studiegenoten. Hoe? Met een propje papier.

Vinny had een discussie met zijn professor over de vraag of het wel of niet mogelijk was om vanaf zijn plek op het balkon van de collegezaal een prop papier in de prullenbak te krijgen. De professor was ervan overtuigd dat het net zo onmogelijk was 'als het is om twee electronen met hetzelfde kwantumgetal aan te treffen in één atoom'. Klinkt misschien als abacadraba, maar het komt hierop neer: echt onmogelijk dus. Vinny dacht daar anders over en maakte een deal met zijn professor: als het hem zou lukken, zou de hele collegezaal een 10 krijgen voor het eerste examen van dat vak.

Bij de eerste poging gebeurde dit:

GENIAAL toch??!

Bron: Twitter / Froot

Volg ons