8 september 2016

Videoheld gezocht!

Ben jij onze knotsgekke (goed gestoorde;)) collega in spe? Klik snel door!!

Crossmediaal Redacteur Video BEAM

36 uur per week

Behoor jij (in je verbeelding) tot de doelgroep, weet jij wat toffe video’s zijn en ben jij tot op het bot creatief?

Crossmediaal Redacteur Video

BEAM is bruisend, soms een tikje chaotisch en jij rent daar vol energie naar binnen met een hoofd vol creatieve ideeën. In deze hectiek ga jij als crossmediaal redacteur video aan de slag met de dagelijkse videocontent voor onze website, YouTube, Snapchat en Instagram. Samen met fenomenaal leuke BEAM-collega’s maak jij iedere dag leuke video’s én werk je mee aan onze wekelijkse Redactie Tv-uitzending. 

Jouw profiel

Wij zoeken een collega die ons doet denken ‘oh nee heb je haar/hem weer’. Je houdt niet op met prettig gestoorde ideeën bedenken en weet die ook nog om te zetten in een goed videoscript. Je snapt hoe video in 2016 moet zijn en houdt er van om toffe dingen te maken. Je legt gemakkelijk contact, kunt goed samenwerken en bent niet bang om buiten de lijntjes te kleuren. Een strikte negen tot vijf baan is niet iets wat bij je past. Daarnaast ben je christen en vind je het tof om met ons het licht van Jezus te BEAM’en naar de wereld om ons heen. 

Over BEAM

BEAM is het jongerenmerk van de EO dat via website, magazine, social media en events, jongeren wil inspireren om vol positiviteit te leven vanuit het voorbeeld van Jezus. Behoor jij (in je verbeelding) tot de doelgroep, weet jij wat toffe video’s zijn en ben jij tot op het bot creatief? Dan zoeken we jou!

De EO

De EO is een eigentijds mediabedrijf met de missie om de mooiste verhalen te vertellen over God en over het volgen van Jezus. Daarmee leveren we al bijna 50 jaar een bijdrage aan de pluriformiteit binnen het publieke bestel. Dat doen we door programma’s op televisie en radio en via bladen, internet en evenementen. Deze missie is verwoord in ‘Leef je geloof’. We willen niet alleen praten over ons geloof, maar het ook vooral in de praktijk brengen en de verbinding zoeken met mensen die niet geloven. Binnen de EO doen we dat met meer dan driehonderd enthousiaste professionals, in een inspirerend en innovatief werkklimaat met een laagdrempelige bedrijfscultuur. Er is veel aandacht voor opleiding en ontwikkeling. 

Arbeidsvoorwaarden

Deze functie is ingedeeld in salarisklasse F van de CAO Omroeppersoneel. Afhankelijk van je ervaring ligt dit tussen € 2.196,29, en € 3.230,31 op basis van een 36-urige werkweek. Bekijk hier de arbeidsvoorwaarden van de EO.

Reageren?

Ja, weet jij onze BEAM’ers de slappe lach te bezorgen? Laat dan op passende manier aan ons weten dat je totaal geschikt bent voor deze baan. Stuur je brief/CV en wat je nog meer kwijt zou willen naar ons toe. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Paul de Vos (leidinggevende BEAM) via tel. 06-41241809. 

Solliciteer hier 

Volg ons