9 september 2016

VIDEO: Christelijke muziek frustraties

Soms vind ik christelijke muziek frustrerend, echt waar. Het lijkt alsof iedereen elkaar na doet, maar dan net even anders. Hoeveel versies bestaan er intussen al van Good Good Father? Er zijn sowieso al versies van Chris Tomlin, Bethel Music, Casting Crowns en Housefires in omloop op YouTube en het zou niet verrassend zijn als de volgende bekende christelijke artiest al met een net andere versie van dit nummer klaar staat.

Het viel de Amerikaanse komiek John Crist ook op. Tijd voor een gezonde dosis zelfspot!

HOW IT'S MADE: Christian Music (with John Crist and Aaron Chewning)

Ken jij christelijke artiesten die helemaal de bom zijn omdat ze juist lekker buiten de lijntjes kleuren? Laat het weten in de reacties of op Facebook!

Volg ons