19 september 2016

TERUGKIJKEN: Van Gooi naar Gyros

Heb je BEAM's super spannende, bloedstollende, hilarische, onvergetelijke, bizarre, geniale, meeslepende, onmogelijke, leuke liftwedstrijd al gezien? Nee? Heb jij even geluk, want nu kun je alle vier de afleveringen van Gooi naar Gyros achter elkaar kijken!

BEAM-redactieleden Joram, Arachne, Charlotte en Sander reizen zonder vooraf geregeld vervoer en slaapplekken en met maar een klein beetje noodbudget van Hilversum naar de Griekse stad Korinthe. Ze treden in de voetsporen van de ultieme ontdekkingsreiziger, Paulus, en doen onderweg opdrachten die zijn geïnspireerd op de brieven die Paulus schreef aan Korinthe: van kippen slachten tot vreemden knuffelen. Ga er even lekker voor zitten, want deze serie moet je gezien hebben.

ROADTRIP: van GOOI naar GYROS - #1

ROADTRIP: van GOOI naar GYROS #2

ROADTRIP: van GOOI naar GYROS #3

ROADTRIP: van GOOI naar GYROS #4-DE FINALE!

Lees meer

Volg ons