Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
13 september 2016

Pijnlijk: de ultimate Top 10 Worship FAILS

Van Martin Smith tot Taya van Hillsong. Ook in de worship gaat er af en toe iets mis. En zeker als iedereen in de vibe zit, kan dat nog wel eens pijnlijk zijn. De 10 meest hilarische momenten op een rij:

FAIL 1: Taya Smith's keyboard werkt niet mee

FAIL 2: Kleine stagedive tussendoor

FAIL 3: Nieuwe leesbril nodig?

FAIL 4: Open the doors of my heart Lord...

FAIL 5: Oceans drummer pakt moment

FAIL 6: Deze hond is met hele andere dingen bezig...

FAIL 7: Backflipje tussendoor

FAIL 8: Gitarist zoekt het lagerop

FAIL 9: Een "Martin Smithje"

FAIL 10: Iets met een scherm en geluidstrillingen

Lees meer

Volg ons