26 september 2016

Later als ik groot ben...

Als Stefany (17) wat beter was geweest in wiskunde, was ze graag astronaut geworden. Voor BEAM magazine mocht ze er voor een fotoshoot in BEAM magazine voor één keer een heel klein beetje aan ruiken...

"Op mijn vijfde legde mijn zus uit wat een astronaut deed en het leek me meteen fantastisch. Vanaf de maan de wereld zien, dat is toch te gek?! Maar om astronaut te worden, moet je exacte vakken volgen. In de derde klas zei mijn docent: ‘Nou Stefany, we weten allebei dat jij geen wiskunde moet kiezen.’ Dat was pijnlijk, maar hij had wel gelijk.

Ik zou bij de pakken neer kunnen gaan zitten, maar daar schiet ik niks mee op. Als er mooie sterren zijn, kijk ik altijd even naar boven. Het is mogelijk dat ik ze nooit van dichtbij zal zien. Als het in de toekomst mogelijk wordt om als ‘gewone burger’ de ruimte in te gaan, ga ik dat zeker doen. Ik denk dat ik me heel gelukkig zou voelen als ik uit het raampje van een raket zou kunnen kijken."

Wat is jouw ultieme droomberoep? Uitslaper, geheim agent of Willie Wortel 2.0? Niets is te gek! Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Pssst... Heb je het nieuwste BEAM magazine eigenlijk al? Vraag anders
HIER een gratis proefexemplaar aan!

Beeld: Eljee

Lees meer

Volg ons