Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
27 september 2016

Jullie ouders op WhatsApp (deel #7)

Je ouders op WhatsApp. Superhandig natuurlijk (voor als je opgehaald wil worden). Toch lijken ze soms een totaal andere taal te spreken. Hieronder vind je alweer deel 7 van de inzendingen, want we krijgen geen genoeg van onze bijdehante oudertjes op WhatsApp!

Hoe is 't? Verkering?

Niet opnemen? Rot dan maar op.

Ziek-en-sexyhuis

Hotstikke stoer, Engels praten

HAHAHA, is deze papa ook te 'boeken'?

*kwijldouche*

Miss Universe

Heb jij nog grappige gesprekken met je ouders? Stuur je screenshot naar ons via Facebook of WhatsApp (wel eerst lid worden door 'BEAM aan' naar 06-83673700 te whatsappen)

Lees meer

Volg ons