30 september 2016

De BEAM-vraagt-voor-je-vrij-service!

Wil je op zaterdag 5 november wel naar het BEAM Festival komen, maar moet je gewoon werken of voetballen en doet je baas of coach moeilijk? Meld je aan voor de BEAM-vraagt-voor-je-vrij-service en BEAM probeert het op te lossen!

Check hier hoe het werkt:

Stuur een mailtje naar beamredactieTV@eo.nl onder vermelding van 'BEAM vraagt vrij' met daarin de naam en het telefoonnummer van je baas of coach. Zet ook je eigen telefoonnummer erbij en misschien nog even een tactiek om jouw baas of coach het beste te overtuigen. De BEAM-vraagt-voor-je-vrij-service probeert, de naam zegt het al, vrij voor jou te regelen op zaterdag 5 november 2016, zodat jij niks hoeft te missen van het BEAM Festival! Je kaartje moet je dan wel even zelf regelen, we kunnen niet bezig blijven. 

We weten niet of we alle aanvragen kunnen behandelen (dus blijf het vooral ook zelf proberen), maar laten je uiteraard weten zodra we jouw baas of coach gaan bellen!

Lees meer

Volg ons