Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
16 september 2016

Dat is pech! Joram gaat weg!

Beetje saai als Charlotte BEAM Redactie TV alleen moet presenteren. Ben jij de perfecte vervanger van Joram?

Had je bijna een hartverzakking toen je de kop van dit artikel las? Vrees niet, Joram gaat alleen even op vakantie. Aangezien Charlotte BEAM Redactie TV niet in haar uppie wil presenteren, zijn we op zoek naar de ultieme gastpresentator! Ben of ken jij een man (dat is Joram namelijk ook) die zijn woordje klaar heeft en beschikbaar is op woensdagavond? Stel jezelf voor in een kort filmpje, leg uit waarom jij BEAM Redactie TV moet presenteren, stuur dit naar [email protected] en wie weet zit jij straks naast Charlotte in de enige echte BEAM studio!!!

Lees meer

Volg ons