Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
5 september 2016 Reageer

BIZAR: WK Verstoppertje

Nee, geen grap. In het spookstadje Consonno (Italië) was dit weekend het wereldkampioenschap Verstoppertje Spelen. Geloof je het nog steeds niet? Kijk dan de beelden hieronder. En o ja: men denkt erover na om van Verstoppertje een Olympische sport te maken. Maar even serieus, waar kan ik mij aanmelden?
Hide And Seek World Championships

Hide And Seek World Championships

Zo kan het ook:

Monty Python - Olympic Hide and Seek

Monty Python - Olympic Hide and Seek

Reacties

Wanneer je cookies in de categorie Overig accepteert vind je hier NPO Selected.

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden