Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
ROADTRIP: van GOOI naar GYROS - #1
18 augustus 2016 Reageer

ROADTRIP: Van Gooi naar Gyros #1

Dé roadtrip waar iedereen op heeft gewacht: BEAM treedt in de voetsporen van avonturier Paulus! Twee teams liften zo snel mogelijk van Hilversum naar Korinthe, Griekenland. Het team dat daar als eerste de brief aan Korinthiërs voorleest, wint! Ga er even lekker voor zitten.. Hier is aflevering 1 van 'Van Gooi naar Gyros!'

Reacties

Wanneer je cookies in de categorie Overig accepteert vind je hier NPO Selected.

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden