21 augustus 2016

Lied For King & Country in trailer van Ben-Hur

Het prachtige lied 'Ceasefire' van de christelijke band For King & Country (die dit jaar ook indruk maakte op de EO-Jongerendag) is gebruikt in de trailer van Ben-Hur. De film gaat over de Joodse prins Judah Ben-Hur die valselijk beschuldigd wordt door zijn geadopteerde broer Messala. Hij verliest alles en moet jaren verblijven op een Romeins slavenschip. Vervolgens gaat hij de strijd aan tegen het Rijk - en de man die hem verraden heeft - in een grote strijdwagenrace.

For King & Country bij EOJD

for KING & COUNTRY - Fix My Eyes - Live at EOJD 2016

Winnen

De film is vanaf 25 augustus in de bioscopen te zien. Kaarten winnen? Laat ons in de reacties (hier of op Facebook) weten met wie jij wil gaan en waarom!

Lees meer

Volg ons