24 augustus 2016

‘Ik wist het zeker. Hij moest de vader van mijn kinderen worden’

Met het strand tussen je tenen en de zon op je bol, dolverliefd. Vrolijk, vluchtig, spannend… en hopeloos in tranen als je weer naar huis vertrekt. Iedereen kent het fenomeen ‘zomerliefde’ wel. Wij op de redactie ook, dus daarom duiken we onze fotoalbums in op zoek naar onze oude vakantieliefdes! Vandaag deelt BEAM-redacteur Esther haar vakantieliefde:

Ik wist het zeker. Hij moest de vader van mijn kinderen worden. Ik kan het me nog goed herinneren dat mijn vriendin en ik kwijlend in het zwembad lagen. Hij was net Zac Efron, maar dan de dertienjarige versie. Zijn haar was precies hetzelfde als dat van Zac in High School Musical. Zo’n bruine flap haar langs zijn ogen. Onweerstaanbaar.

Intense blijdschap toen mijn ouders zeiden dat ik met mijn beste vriendin mee mocht op vakantie. Het werd een weekje Centerparcs mét wildwaterbaan. En dat is dus waar we hem tegenkwamen. In de wildwaterbaan. Onze benen zwiepten alle kanten op, we gilden de longen uit ons lijf en streden verwoed tegen een zekere verdrinkingsdood. En daar stond hij. Te lachen hoe wij dramatisch uit het zwembad klommen. Wij giechelen, natuurlijk. Direct onzeker over mijn gezicht vol babyvet. Het bleef trouwens bij deze enkele ontmoeting. Hoewel we hem nog dagenlang gestalkt hebben door het hele park. We hebben hem opgewacht bij de kleedhokjes, volgden hem naar zijn huisje en gingen expres naast hem zitten in het zwembad. We hebben zelfs als echte detectives stiekem foto’s van hem staan maken. Geen enkel teken van herkenning. Toch was het de week van ons leven. We hebben het nog steeds weleens over die mini-Zac van vakantie. Ben benieuwd wat er van hem geworden is. Niets leukers dan onbeantwoorde liefde. Kuch. Ik besloot na de vakantie maar verder te zoeken naar een geschikte vader voor mijn kinderen.

Tekst: Esther Bolt

Volg ons