25 augustus 2016

GEZOCHT: Christen

Lekker voor de hand liggend hier op BEAM hé ;). Maar ja: wij zijn op zoek naar jou! Is jouw zondag een lekkere authentieke christelijke zondag? Inclusief kerkbezoek, op visite bij je ouders/opa en oma/tante/vrienden, zondagse kleren, uitgebreid koken of juist simpel soep, meespelen in het muziekteam of juist helemaal niets van dit alles? Én vind je het leuk om in een hele andere 'zondag' terecht te komen? Meld je dan aan voor de spiksplinternieuwe serie 'Jouw zondag, mijn zondag'.

In de serie 'Jouw zondag, mijn zondag' nemen twee jongeren een kijkje in de zondag van een ander. Want de invulling van deze dag kan nogal verschillen. Denk: refo vs evangelisch en katholiek vs gereformeerd. 

Lijkt je dit leuk? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar [email protected] met 'Jouw zondag, mijn zondag' in de onderwerpregel. Schrijf kort iets over jezelf, hoe jouw zondag eruit ziet, naar welke kerk je gaat en hoe oud je bent. 

 

Beeld: weheartit

Volg ons