Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
2 augustus 2016

Digital Diary (1)

Liken, appen, sharen & snappen. We zijn er maar druk mee. In 'Digital Diary' gluren we een dagje mee op andermans telefoon. Vandaag die van BEAM-redacteur Charlotte. Benieuwd wat haar bezighoudt? Bekijk het hier!

Wekker

Weer

NS

Instagram

Correspondent

Radio 1

Snapchat

WhatsApp

Nieuws

Bankzaken

WhatsApp

Muziek

Sport

YouTube

Wat doe jij op je telefoon? Laat het ons weten via WhatsApp! Nog geen WhatsApp-lid van BEAM? App dan zo snel mogelijk BEAM AAN naar 06-83673700 en begin met appen :)

Lees meer

Volg ons