6 augustus 2016

BEAMpje (003)

Een BEAMpje is een kort en bijzonder of grappig verhaal. Chaira is de derde die haar anekdote deelt!

‘’Hoi, ik ben Dory en ik lijd aan korte termijn geheugenverlies’, zo begon mijn nieuwe favoriete Disney film. Een klein visje die in de grote oceaan op zoek gaat naar… Naar wat eigenlijk? Zijn wij soms niet net als dit kleine schattige blauwe visje? Verloren in de grote boze wereld? En toch, hoe vergeetachtig we kunnen zijn, toch zullen we altijd weer vinden wat we zoeken. Namelijk de onvoorwaardelijke liefde van God.  Ook al zwemmen we aan de andere kant van de oceaan en weten we niet eens meer waar we naar zoeken, toch zullen we het altijd weer vinden! Want alle ‘toevallige’ dingen die je onderweg tegenkomt brengen je weer terug naar wat je eigenlijk vergeten was. Dus onthoud: blijf maar zwemmen, blijf maar zwemmen, blijf maar zwemmen zwemmen zwemmen. God blijft namelijk altijd met open armen op je wachten!’

Heb jij ook een inspirerend, bijzonder of grappig BEAMpje? Schrijf het op (max. 150 woorden) en stuur naar beamredactie@eo.nl! Wie weet zie je volgende week jouw BEAMpje terug op BEAM!

Lees meer

Volg ons