Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
12 augustus 2016

7 quotes om je imperfecte leven te vieren

Idyllische Instagram posts, romantische Snapchat updates, verhalen van mensen uit je kerk die alles helemaal voor elkaar hebben. Super irritant soms! Want bij jou loopt alles in de soep, gaat niets zoals je wilt en je leven is verre van perfect. Maar geef toe, is perfect nou echt zo ideaal? Wat ons betreft is het eerder saai. Want om die ene ruzie kun je achteraf hard lachen, dat jaartje blijven zitten heeft je je BFF opgeleverd en die dag zonder make-up heb je ook gewoon overleefd. Leve de imperfecties dus!

Lees meer

Volg ons