25 juli 2016

Welk zomers drankje ben jij?

Voor iedereen die het nog niet wist: HET IS ZOMER. Ja echt, ook al is Nederland momenteel behoorlijk bewolkt en zo nu en dan wat regenachtig. Om jullie nog wat meer in zomerse sferen te brengen kun jij er hieronder achter komen welk zomers drankje jij bent. Kun je ze direct na het lezen drinken. Is het toch nog een beetje zomer:

Limonade

Jij houdt van de zomer! In september droom jij al van warme, plakkerige zomerdagen in het opblaaszwembadje in de tuin. Tuinfeestjes zijn favoriet en, verassing, het liefst serveer je dan ijskoude limonade. Met schijfjes citroen, limoen of kaneelstokjes, het kan niet gek genoeg. Kekke rietjes, en het plaatje is compleet. 

Cocktail

Jij bent een avondmens. ’s Ochtends lig je het liefst tot een uur of elf in bed (of zelfs nog langer). Jouw zomerdagen zijn gevuld met mensen kijken vanaf terrasjes OF met een drankje in je hand naast het zwembad. Zo min mogelijk wilde activiteiten en jouw zomer staat in het teken van RUST. Tot de avond dan, want dan waag je graag tot in de laatste uurtjes een dansje in de plaatselijke disco met je vriendinnen. Zo kom jij de zomer wel door!

Smoothie

Jouw zomer staat in het teken van sport. Op vakantie ben jij altijd in het water te vinden. Bananenboten, jetski’s en bungeejumpen, jij doet het allemaal. Jij blijft graag bezig en ligt dan ook graag vroeg in bed, zodat je ’s ochtends zo veel mogelijk aan je dag hebt. Die dag begin je uiteraard met een stevig ontbijt, en een gezonde smoothie mag daar niet aan ontbreken. Jij bent een echte durfal en deinst niet terug voor een uitdaging. Net zoals je niet terugdeinst voor een groene smoothie met een heleboel gezonde ingrediënten: KOM MAAR OP!

Milkshake

Roadtripjes zijn jouw ding, maar wel graag in eigen land. Vakanties hoeven niet zo van jou. In Nederland valt genoeg te beleven. Dagjes naar pretparken, de dierentuin, je vindt het allemaal prima, zolang je maar met zoveel mogelijk vrienden bent. Jij bent een echt sociaal dier. Je vrienden worden trouwens wel vaak gek van je omdat je altijd zeurt over de banaan-milkshake bij de Mac. Ja, weten dat dat je favoriete smaak is, maar wij kunnen er ook niets aan doen dat ze hem niet meer in het assortiment hebben.

IJskoffie

Vakantie, kun je dat eten? Tijdens de vakantie heb je juist extra tijd om werkervaring op te doen! Dat is dus ook precies wat jij doet. In de vakantie hoef je niet naar school, dus kun je lekker werken en geld sparen. En hoewel je de ochtend altijd begint met een grote kop koffie, vervang je die tijdens dit warme weer met een ijskoffie van de Starbucks, onderweg naar je werk. Heerlijk zo’n ijskoude kop koffie MET cafeïne. Zonder dat cafeïneshot is jouw dag namelijk nog niet begonnen! 

Lees meer

Volg ons