Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
14 juli 2016

VIDEO: Wie is de christen? #5

Ja, het is weer donderdag, dus dat betekent: alweer de vijfde aflevering van 'Wie is de christen?'! Pak je glitterpakje uit de kast en doe mee met het spannendste spelletje van de Nederlandse webwereld!

Hoe ziet een christen eruit? Zijn tattoos verboden? Is een piercing taboe? Hoe zit dat eigenlijk? In deze nieuwe serie komen alle vooroordelen rondom 'het uiterlijk van een christen' aan bod en stelt BEAM op straat de vraag: Herken jij de christen? Haal de chips en cola uit de kast want het is tijd voor de vijfde aflevering van ‘Wie is de christen?!’

De andere afleveringen van Wie is de christen? gemist? Check die HIERRR! Abonneer je dan gelijk even op ons YouTube kanaal voor nog meer leuke video's. 

Lees meer

Volg ons