19 juli 2016

Screenshots van jouw dag!

De hele dag Whatsappen, Snapchatten of internetten. Wat jij zoal de hele dag op je telefoon? BEAM is benieuwd en vroeg BEAMer Lucas (18) een aantal screenshots te maken gedurende zijn dag. Benieuwd wat hem bezighoudt op zijn telefoon? Bekijk het hier:

Screenshot 1: 9GAG browsen
Screenshot 2: Muziek luisteren. Hier zie je direct een paar van mijn favorieten
Screenshot 3: Pokémon GO!

Screenshot 4: Ik ben een echte gitaarfan, ik zou graag een gitaar van dit plaatje willen hebben
Screenshot 5: Mijn broertje en ik in discussie over hoe je het woord gif (bewegend plaatje) uitspreekt. Hij denkt namelijk dat je het als 'jif' uitspreekt. De datum klopt alleen niet, maar ik moest mijn tijd en datum opnieuw instellen om Pokémon GO te installeren

Screenshot 6: Blijft een fantastisch nummer!

Wat doen jullie zoal op je telefoon? Laat het ons weten! Nog geen WhatsApp-lid van BEAM? App dan zo snel mogelijk BEAM AAN naar 06-83673700.

Lees meer

Volg ons