Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
18 juli 2016

Pokemon GO spelen als christen?

Een interessante discussie, die ook op de BEAM-redactie uitgebreid werd gevoerd. Deze man heeft een mooi antwoord gevonden.

Pokemon GO?!

We hadden er pas al een artikel over geschreven: Pokemon GO. Vele reacties volgden (zie onderaan). Deze week stuitten we op een video die een mooi antwoord geeft op de vraag of we - als christen - wel of geen Pokemons moeten vangen. Kijk snel hieronder!

Nog geen WhatsApp-lid van BEAM? Foei! App zo snel mogelijk BEAM AAN naar 06-83673700. Bedankjewel :)

Lees meer

Volg ons