14 juli 2016

Het verhaal achter Kevins ontvoering

Kennen jullie ‘m nog? De zoektocht naar Kevin startte na de emotionele uitzending van RedactieTV, waarin Joram bekendmaakte dat we een dierbare collega verloren waren. Onze Kevin zorgde al voor gezelligheid op de redactie toen BEAM nog in de luiers zat. We go way back!

Onze groenste en meest trouwe vriend is, voor of achter de schermen, betrokken geweest bij ieder BEAM avontuur (zoals de BEAM Biblebelt tour (in dit filmpje!), het BEAM Festival en de EO-Jongerendag).

EO-jongerendag
Aangezien Kevin bij alle hoogtepunten van BEAM aanwezig is, ging hij ook mee naar Gelredome op 4 juni. We hadden zelfs een vriendje voor hem meegenomen! In de ochtend zat hij lekker met een hapje en een drankje krokochill te zijn op het BEAM Buitenpodium, maar ergens in de avond wist hij het stadion in te glippen. No hard feelings - snappen we heel goed. Wij hadden zelf LZ7 ook niet willen missen. Kevin liet zich alleen een beetje teveel meeslepen. Letterlijk. Hij werd voor het laatst crowdsurfend door het publiek gesignaleerd. De baas.

Opsporing verzocht
De grote zoektocht naar Kevin begon na Redactie TV waarin we het heftige nieuws deelden dat hij weg was. De tips bleven maar binnenstromen! In kelders, op feestjes op Ibiza, bij de Friese meren en leeggelopen onder auto's: overal was hij gesignaleerd.

Maarrrrr.... de oplettende BEAMer heeft het allang in de gaten gehad: onze Kevin is weer TERUG! Al die tijd heeft hij zich gewoon in het GelreDome verstopt gehouden. Snappen we best... wij willen ook altijd zolang mogelijk dat EO-jongerendaggevoel houden! Toch zijn we héél blij dat 'ie weer terug is. (vanaf 04:49)

Redactie TV #16: Nieuws over Kevin, Escape & Pray en meer!

Yes! Jullie allemaal bedankt voor het insturen van de tips, de emotionele steun en het meeleven in onze zware tijd, al die weken. Mocht je nou nog familie van Kevin tegenkomen tijdens de vakantie, stuur ons dan een foto of tag ons op Insta, vindt Kevin leuk.

Lees meer

Volg ons