Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
14 juli 2016

8 tips om je niet te vervelen op Schiphol!

Zelfs zonder vertraging is wachten op je vlucht een saaie gebeurtenis. Bovendien verkopen alle winkels hetzelfde (en zijn ze superduur). Maar geen zorgen, elk vliegveld is een speelparadijs. Je moet het alleen nog even ontdekken. Daarom: acht ideeën om de verveling te lijf te gaan. Na het lezen zul je smeken om vertraging!

Nog meer tips? Help je medereizigers door jouw tips via een comment, Facebookreactie of WhatsAppbericht naar ons te sturen.

Nog geen WhatsApp-lid? Foei! App zo snel mogelijk BEAM AAN naar 06-83673700. Bedankjewel :)

TEKST: BAS DERKS

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden