21 juli 2016

10 tips voor tijdens het wachten op de trein

Ga jij weg met de trein deze vakantie? Leuk! Behalve het wachten onderweg, dan. Maar dat er niks te beleven is op het station, is niet waar! Je moet alleen even weten hoe je je moet vermaken. Daarom: tien ideeën om de verveling te lijf te gaan. Na het lezen zul je smeken om vertraging!

Dans onopgemerkt achter iemand (zo lang mogelijk)

Kijk om je heen: altijd iets leuks te zien!

Verzin achtergrondverhalen

Die man met de lange grijze jas, zou dat een detective zijn of smokkelt hij juwelen naar Venezuela? En die jonge vrouw met de treurige blik in haar ogen, heeft ze liefdesverdriet of is haar cavia doodgegaan?

Maak een praatje

Zo'n leuke mengelmoes van mensen als op het station vind je bijna nergens. Vraag eens waar iemand heengaat of bied ze een kopje koffie aan. Het leuke? Ze kunnen niet aan je ontsnappen, want zij zitten ook te wachten op de trein!

Verander in een hardloopwonder

Neem selfies met vreemden

High five op de roltrap.

Of doe dit.

Die tovertrappen zijn een onuitputtelijke bron van vermaak.

Neem (nep) emotioneel afscheid

Het liefst van mensen die je niet kent. Ren een trein achterna, tover die krokodillentranen tevoorschijn, ga op de grond liggen, haal alles uit de kast!

Versier je omgeving

.

Volg ons