6 juni 2016

Wat als je niet van jezelf houdt?

Dat God onvoorwaardelijk van ons houdt, horen we best vaak. Maar soms is dat lastig om te bevatten. Hoe kan God nou van mij houden, terwijl ik eigenlijk niet eens van mezelf houd? BEAM verzamelde een aantal Bijbelteksten waarmee we jou hopelijk kunnen overtuigen dat God écht onvoorwaardelijk van jou houdt en dat jij daarom ook vreselijk veel van jezelf mag houden!

God heeft jou geschapen naar Zijn evenbeeld! 

God koos jou en Hij wilde jou, dat was geen foutje. Twijfel daar niet aan.

God is áltijd bij je en Hij zal je helpen in goede, maar ook in slechte tijden. 

God heeft jouw naam in zijn handpalm gegrift. Hij zal je dan ook nooit vergeten, ook al voelt dat misschien wel zo. Als Hij naar zijn hand kijkt ziet hij jouw naam. Let er maar eens op hoe vaak jij naar jouw hand kijkt! Zo vaak ziet God jouw naam.

Print hem uit en plak hem boven je bed: God houdt van jou! Echt waar.

Lees meer

Volg ons