Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
27 juni 2016 Reageer

VIDEO: 'Meiden weet wat je waard bent!'

For KING & COUNTRY op de EO-jongerendag: 'Vrouwen verdienen het om te worden behandeld met respect, om te weten dat ze onbetaalbaar zijn. Laten we vrouwen behandelen zoals het hoort, respectvol en eervol.' En dit klink natuurlijk nog een stuk mooier uit hun eigen mond:

"Meiden, weet wat je waard bent!" 'for KING & COUNTRY' - Speech Joël - EOJD 2016

Reacties

Wanneer je cookies in de categorie Overig accepteert vind je hier NPO Selected.

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden